Ichthus Groningen

C.S.V. Ichthus Groningen

#STUDENTENLEVENMETGOD

Bestuur

Bestuur Keegstra ('20-'21)

 Negenendertigste Bestuur der C.S.V. Ichthus Groningen

Bestuur Keegstra v.l.n.r.: Klarieke Oudman, Fionna Hooiveld, Timon Keegstra, Lukas van de Luijtgaarden, Esmée van Diggelen
Bestuur Keegstra, op de foto van links naar rechts: Klarieke, Fionna, Timon, Lukas, Esmée

Voorzitter
Timon Keegstra
Voorzitter

Hallo allemaal! Dit jaar mag ik de voorzitter van C.S.V. Ichthus Groningen zijn. Ik ben Timon, vierdejaars Ichthiaan en vierdejaars student Bedrijfskunde. De jaren dat ik al bij Ichthus heb gezeten, heb ik ontzettend genoten van deze vereniging. Op verschillende gebieden heb ik mijzelf hier mogen ontwikkelen en daarnaast heb ik er goede vrienden mogen maken. Ik zie ernaar uit om mij dit jaar, samen met mijn medebestuurders in te zetten om er een mooi en gezellig jaar van te maken. Ichthus is een vereniging waar je God beter kan leren kennen en kan groeien in je relatie met Hem. Daarnaast is Ichthus ook een plek waar je jezelf kan ontwikkelen, een plek waar je nieuwe mensen kan leren kennen en waar je kan genieten van leuke activiteiten. Als bestuur hebben wij dit jaar het streven om als vereniging een ‘ComeUnity’ te zijn. Komen in Gods nabijheid en samen een eenheid vormen, een community. Ik hoop dat wij samen met God en met elkaar een prachtig jaar tegemoet gaan!

Secretaris
Fionna Hooiveld
Secretaris

Hoi! Ik ben Fionna, 21 jaar en aankomend jaar mag ik de Secretaris van C.S.V. Ichthus Groningen zijn. Hier heb ik erg veel zin in, omdat ik door mijn bestuurstaak een bijdrage kan leveren aan deze mooie vereniging. Ik houd persoonlijk erg van diepe gesprekken, lezen, muziek, en nog veel meer andere hobby's. Daarnaast ben ik net begonnen aan mijn derde jaar van de Bachelor English Language and Culture, wat betekent dat ik ook druk bezig ben met studeren. Onderhand ben ik derdejaars Ichthiaan en de afgelopen jaren heb ik een Ichthus leren kennen als een plek waar je je mag ontwikkelen; op geloofsgebied en persoonlijk gebied. Daarnaast is Ichthus een gezellige en open vereniging, met een hoop leuke activiteiten. Door de jaren heen heb ik een hoop mooie en lieve mensen mogen ontmoeten en mijn relatie met God mogen versterken. Ben je al enthousiast geworden? Kom een keer langs bij één van onze activiteiten! Hopelijk tot dan.

Penningmeester
Lukas van de Luijtgaarden
Penningmeester

Hallo allemaal, ik ben Lukas van de Luijtgaarden. Ik ben derdejaars Ichthiaan, 23 jaar oud en ik kom uit Dordrecht. Ook ben ik dit jaar de penningmeester van Ichthus Groningen. Zo houd ik mij bezig met de begroting, declaraties, facturen en ook geld innen van de leden. Verder doe ik de studie Account Manager aan het ROC Menso Alting. Waar ik nu mijn laatste jaar in ga. Ik vind het leuk om samen met vrienden leuke dingen te doen en om af en toe een filmpje te kijken. Ik houd van praatjes maken en van knuffelen (dat mag nu helaas even niet). Ik heb erg veel zin in dit jaar om samen met vier andere geweldige personen het bestuur van Ichthus Groningen te zijn. Dit jaar gaan we knallen en ik heb er erg veel zin in! Hopelijk heb jij dat ook!

KringCoördinator
Klarieke Oudman
KringCo

Hoi iedereen! Ik ben Klarieke, 21 jaar en inmiddels alweer vierdejaars Ichthiaan. Dit jaar ben ik de kringcoördinator van de vereniging, wat betekent dat ik de kringen aanstuur en ondersteun, in samenwerking met de coaches. In de eerste weken van september zijn we druk bezig geweest met de kringindeling, en verder zal ik komend jaar de kringen ondersteunen door kringleidermails te sturen en trainingen te organiseren. Naast mijn bestuurstaak loop ik stage en heb ik een bijbaantje, ik heb afgelopen jaar de bachelor Human Geography & Planning afgerond en gebruik dit jaar om me te oriënteren wat ik verder wil gaan studeren. Ik geniet ontzettend van Ichthus, daarom vind ik het heel tof om me te mogen inzetten als bestuurder. Ik wens je een mooi jaar toe bij onze prachtige vereniging!

Extern Vertegenwoordiger
Esmée van Diggelen
Extern

Hi! Zoals je hier boven kunt lezen ben ik Esmée en mag ik dit jaar de Extern Vertegenwoordiger zijn van deze fijne vereniging! Ondertussen ben ik derdejaars Ichthiaan en 24 jaar oud. Als Extern onderhoud ik alle contacten buiten de vereniging, zoals met Ichthus Landelijk, of andere (Christelijke) verenigingen of partijen. Zo ontmoet ik verschillende mensen en krijg ik ook nog wat van het land te zien. Verder sta ik altijd open voor gezellige gesprekken, dus spreek mij vooral even aan of stuur een aapje/mailtje. Naast deze fantastisch leuke functie, hoop ik aankomend jaar ook af te studeren tot Interieur Architect. Ik geniet vol van Ichthus en alles wat het te beiden heeft. Ik hoop dat jij straks ook zo van Ichthus kunt genieten en mag ontdekken wat God voor jou in je studententijd te bieden heeft!


Sponsors